Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)

Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Daržovės, (supjaustytas plonais griežinėliais), 2.5 kilogramo
  • Druska, 4 valgomieji šaukštai
  • Actas, (9 proc.), 1.5 stiklinės
  • Cukrus, 3 stiklinės
  • Aliejus, 8 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, 1 galva
  • Paprika, aitrios, maltos, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Šis receptas tinka ne tik ridikėliams, tinka ir agurkams, ir morkoms, ir aguročiams ir t.t.
    Asmeniškai aš dariau miksą iš ridikėlių, agurkų ir morkų.
    Taigi, kol ridikėliai dar yra jūsų darže – paskubam!

    Jūsų pasirinktas daržoves (supjaustytas plonais griežinėliais) – 2,5kg. sumaišome su 4 v.š. druskos be kaupo ir paliekame 8 val. Po 8 val. išpilame susidariusį skystį.

  2. Marinatą užvirti ir leisti atvėsti. Užpilti marinatu daržoves ir palikti dar 12 val. Sudėti į stiklainius ir išnešti į rūsį. Nei virti, nei troškinti nereikės, gerai stovi visą žiemą dėl savo aitrumo.
    Labiausiai tinka prie mėsos.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 15
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rasa
2022-07-31 18:05
Labai neaiskus receptas kur ta skysti ar lauk ispylt ar jame vyrt marinata?
mama
2015-09-13 12:28
tai i nupilta skysti det acta, alieju ir cukru?