Aštrus troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 400 gramų
- Rausvieji svogūnai, 2 vienetai
- Paprika, geltonos, 2 vienetai
- Makaronai, spageti, 200 gramų
- Padažas, saldžiarūgštis, aštrus, 150 gramų
- Vanduo, 100 mililitrų
- Prieskoniai, paukštienai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 2 žiupsneliai
- Svogūnų laiškai, 1 sauja
- Aliejus, kepimui, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vištieną supjaustyti gabalėliais ir kepti aliejuje.
Makaronus sulaužyti nedideliais gabalėliais ir virti, kol suminkštės.
Kai mėsa bus iškepta, sudėti kubeliais supjaustytus svogūnus bei paprikas. Troškinti apie 5 minutess.
Sudėti makaronus bei įpilti vandens. Gardinti prieskoniais. Virti dar pora minučių.
Supilti padažą, gerai išmaišyti, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes. Išjungti ugnį ir palaikyti uždengus dangtį apie 10 minučių.
Dėti į lėkštę ir apibarstyti smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai