Aštrus troškinys

Aštrus troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 400 gramų
  • Rausvieji svogūnai, 2 vienetai
  • Paprika, geltonos, 2 vienetai
  • Makaronai, spageti, 200 gramų
  • Padažas, saldžiarūgštis, aštrus, 150 gramų
  • Vanduo, 100 mililitrų
  • Prieskoniai, paukštienai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Svogūnų laiškai, 1 sauja
  • Aliejus, kepimui, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną supjaustyti gabalėliais ir kepti aliejuje.

  2. Makaronus sulaužyti nedideliais gabalėliais ir virti, kol suminkštės.

  3. Kai mėsa bus iškepta, sudėti kubeliais supjaustytus svogūnus bei paprikas. Troškinti apie 5 minutess.

  4. Sudėti makaronus bei įpilti vandens. Gardinti prieskoniais. Virti dar pora minučių.

  5. Supilti padažą, gerai išmaišyti, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes. Išjungti ugnį ir palaikyti uždengus dangtį apie 10 minučių.

  6. Dėti į lėkštę ir apibarstyti smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai