Aštrūs varške įdaryti kepti obuoliai

Aštrūs varške įdaryti kepti obuoliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Varškė, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Česnakas, skiltelės, 2 vienetai
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Druska
  • Krapai
Gaminimo instrukcija:

Obuolius nuplaukite, nupjaukite jų viršūnėles ir išimkite sėklalizdžius. Įdarui skirtą varškę pertrinkite per tinklelį, įmuškite kiaušinį, suberkite kubeliais supjaustytą svogūno puselę, susmulkintas česnako skilteles, paskaninkite druska bei krapais ir gerai išmaišykite.
Šio varškės įdaro pridėkite į obuolius. Juos sudėkite į skardelę, įpilkite 1 stiklinę vandens ir kepkite 200° C temperatūros orkaitėje. Prieš patiekdami papuoškite žalių krapų šakelėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai