Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis

Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
lieka tik skanaus...
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aštuonkojis, (konservuotas), 1 vienetas
  • Šparaginės pupelės, (supjaustytos) apie, 150 gramų
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Paprika, arba pomidoras , 0.5 vieneto
  • Poras, (baltoji dalis, galima ir svogūno) apie, 100 gramų
  • Druska
  • Alyvuogių aliejus, kepimui
  • Padažas, Ajvar ar kitoks (aštrus), 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Pipirai, juodi
Gaminimo instrukcija:
  1. Aštuonkojo konservų gabaliukus nuvalyti ir labai nesusmulkinti. Česnako skilteles susmulkinti. Porą - smulkinti pusžiedžiais ar smulkiau.

  2. Šparagines pupeles (naudoju apvirtas, šaldytas, paruoštas iš rudens) atšildyti, perplauti vandeniu, nuvarvinti. Papriką smulkinti gabaliukais ar juostelėmis, galima vietoje paprikos dėti pomidoriukus vyšninius ar kitus.

  3. Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų ir jame apkepti česnaką, berti šparagines pupeles, porą, viską pakepti. Pabaigoje sudėti smulkintą aštuokojį, barstyti pipirais, druska. Gardinti padažu, skanaus!!!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą
» Komentarai