Auksės šokoladinis tortukas

Auksės šokoladinis tortukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vafliai, lakštais, 7 vienetai
  • Juodasis šokoladas, 100 gramų
  • Kondensuotas pienas, 300 mililitrų
  • Cukraus pudra
  • Kakava
Gaminimo instrukcija:

Pašildykite kondensuotą pieną keptuvėje (kol suskystės), tada suberkite šokolado drožles ir maišydami kaitinkite, kol šokoladas ištirps. Palaukite keletą minučių, kol karštas šokolado mišinys atauš. Dar šiltą tepkite ant vaflio lakšto ir taip visus sluoksnius. Viršų ištepkite cukraus pudra ir užbarstykite kakavos (galite pabarstyti ir kokoso drožlių, kavos ar kt.). Norint gražiai supjaustyti reikėtų palaukti keletą minučių, kol šokoladas sustings.
Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
xcvbbnnnn
2013-03-17 18:32
skaniai atrodo
july
2011-10-01 17:23
tikrai lbai skanu. tik patarciau ilgainelakiti usteptu ant vafliu. tik tol kol sustings sokoladas. nes poto viskas susigeria i vafliu ir nelabai grai buna.
Ingrida
2011-08-14 16:18
o paprastas kondensuotas pienas ar rududu?
Kamilė
2011-07-22 12:25
Tik pamačiau ir nusprendžiau, kad šiandien reiks pabandyti. labai gražiai atrodo!
agg
2011-07-19 15:08
O tokių vaflių pirkti parduotuvėje yra?