Austrės su lietuviškais obuoliais

Austrės su lietuviškais obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Austrės, 16 vienetų
  • Obuoliai, rūgštūs, maži, 2 vienetai
  • Jūros dumblių lapai
  • Juodieji pipirai, šviežiai grūsti
Gaminimo instrukcija:
  1. Laikydami kiautą rankšluosčiu atsargiai atverkite austres ir pjaukite per pagrindinį nervą.

  2. Obuolį supjaustykite 5 mm storio ir kelių centimetrų pločio lazdelėmis.

  3. Sukarpykite kelis jūros dumblių lapus.

  4. Uždėkite ant austrių Nori ir obuolių gabalėlius.

    Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus – rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose.

    Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Čiop Čiop
» Rašyti komentarą
» Komentarai