Austrijos varškėtis

Austrijos varškėtis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 0.5 kilogramo
  • Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Sviestas, 6 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Vanilė
  • Apelsinai, žievelė
  • Razinos
Gaminimo instrukcija:

Varškę du kartus permalti mėsmale, supilti su cukrumi ištrintus trynius, ištirpintą sviestą, suberti krakmolą, razinas ir visus kvapniuosius priedus, vėliausiai - sukrėsti iki stangrumo išplaktus baltymus. Masę gerai išmaišyti ir sudėti į siaurą, sviestu išteptą ir maltais džiūvėsėliais išbarstytą formą. Varškėčio viršų aptepti kiaušinio baltymu ir kepti apie 45 min. Iš formos išimti tik visiškai atvėsus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
gintas
2015-04-22 19:18
Atrodo skanu
Dalia
2015-03-01 16:43
Kepu daznai nuostabus
Inga
2014-11-28 09:30
Aciu uz recepta dabar tai skaniausias mano seimos patiekalas
as
2013-09-07 11:21
labai panasiai ir as darau, tik 100g varskes imu 1 kiausini ir sauksta manu kruopu. Tai atitinkamai 500g varskes - 5 kiausiniai ir 5 saukstai, 1kg varskes - 10 kiausiniu ir 10 saukstu...