Austrijos varškėtis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 0.5 kilogramo
- Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 1 stiklinė
- Sviestas, 6 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Vanilė
- Apelsinai, žievelė
- Razinos
Gaminimo instrukcija:
Varškę du kartus permalti mėsmale, supilti su cukrumi ištrintus trynius, ištirpintą sviestą, suberti krakmolą, razinas ir visus kvapniuosius priedus, vėliausiai - sukrėsti iki stangrumo išplaktus baltymus. Masę gerai išmaišyti ir sudėti į siaurą, sviestu išteptą ir maltais džiūvėsėliais išbarstytą formą. Varškėčio viršų aptepti kiaušinio baltymu ir kepti apie 45 min. Iš formos išimti tik visiškai atvėsus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-01 16:43
Kepu daznai nuostabus
2014-11-28 09:30
Aciu uz recepta dabar tai skaniausias mano seimos patiekalas
2013-09-07 11:21
labai panasiai ir as darau, tik 100g varskes imu 1 kiausini ir sauksta manu kruopu. Tai atitinkamai 500g varskes - 5 kiausiniai ir 5 saukstai, 1kg varskes - 10 kiausiniu ir 10 saukstu...
2015-04-22 19:18