Austriški šokoladiniai sausainiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 260 gramų
- Kakava, milteliai, 5 valgomieji šaukštai
- Sviestas, minkštas, 250 gramų
- Cukraus pudra, pabarstyti, 100 gramų
- Druska
- Kiaušiniai, baltymas, lengvai išplaktas, 3 valgomieji šaukštai
- Cukraus pudra, pabarstyti
Gaminimo instrukcija:
Orkaitę įkaitinti iki 180º C. Dvi skardas iškloti kepimo popieriumi.
Miltus sumaišyti su kakava ir persijoti.
Minkštą sviestą išplakti iki purumo. Ant viršaus persijoti cukraus pudrą, suberti druską ir supilti kiaušinio baltymą. Mikseriu plakti 1 minutę, kol masė gerai susimaišys. Suberti miltus su kakava ir mažiausiu greičiu maišyti tik tol, kol nebesimatys sausų miltų. Nepermaišyti!
Dėti tešlą į konditerinį maišelį su žvaigždutės formos antgaliu ir į paruoštas skardas išspausti W formos sausainius 2 cm atstumu vienas nuo kito.
Kepti sausainius 10 – 12 min. Ataušinti ant grotelių ir pabarstyti cukraus pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-22 07:55