Austrių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Pienas, 1 litras
- Petražolės, smulkinta, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Austrės, 18 vienetų
- Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Ištirpinkite sviestą puode ir apkepinkite jame miltus iki geltonos spalvos. Įpilkite pieną, druską, pipirus. Maišydami virkite 20 min. Po to sudėkite išvalytas, nuplautas austres ir dar virkite 10 min.
Trynius išplakite ir supilkite į sriubą maišant, kad nesukibtų (bet jau nevirkite). Sriuba turi būti tiršta, ja patiekiant apibarstyti petražolėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-01-11 14:10
2010-01-02 12:24
2009-12-18 21:32
2011-02-15 22:49