Aviečių ir agrastų marmeladas

Aviečių ir agrastų marmeladas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, 500 gramų
  • Agrastai, 500 galvų
  • Cukrus, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Agrastus nuplauti, apžiovinti, sumaigyti mediniu šaukštu ir virti ant mažos liepsnos, kol masė ims tirštės.

  2. Į atskirą indą išspausti sultis iš pusės turimų aviečių.

  3. Kai agrastai sutirštės, į juos suberkite likusias avietes, cukrų, supilkite sultis ir pavirinkite.

  4. Masę išpilstykite į stiklainius ir sterilizuokite 95- 100 °C temperatūroje apie 10- 20 minučių.

    Tikrai labai gardus džemas su mažai kauliukų :)

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai