Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji serbentai, 1 kilogramas
- Aviečių sultys, 1 litras
- Cukrus, 2.5 kilogramo
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Serbentus sumaišyti su 0,5 kg cukraus ir laikikite 8 val.
Susidariusias sultis nupilkite, sumaišykite su aviečių sultimis, subertkite cukrų ir virkite sirupą. Jį virkite tol, kol nuvirs trečdalis jo tūrio
Į karštą sirupą suberkite uogas ir virkite 10 min. mažinant ir didinant ugnį.
Kai uogos ima blizgėti, uogienę supilkite į stiklainius ir sandariai uždaryti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-06-25 16:41