Aviečių pyragas

Aviečių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Spelta šviesūs miltai , 240 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Cukrus, 240 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Avietės, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 110 °C.

  2. Sviestą išmaišykite su cukrumi.
    Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.

  3. Atskirame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.
    Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
    Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
    Skanaus

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą
» Komentarai