Aviečių tortas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Avietės, 600 gramų
- Grietinėlė, 35%, 35% riebumo, 800 gramų
- Cukrus, 200 gramų
- Želatina, 40 gramų
- Mėta, lapeliai
Gaminimo instrukcija:
Grietinėlę išplakti su cukrumi, sydėti ištirpintą ir išbrinkintą želatiną, sutrintas avietes. Viską gerai išmaišyti ir, supylus į formą, palikti, kad sustingtų. Puošti avietėmis, mėlynėmis ir mėtų lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-01-20 10:04
o cia tikrai skanu
2009-09-29 00:40
galima deti ant biskvito, tada tortas buna "ilneesnis". Gera ideja su avietemis, man labai patiko.
2009-08-09 14:19
2009-04-09 13:20
visai nieko tinka velykom
2010-12-17 21:09