Aviečių uogienė- džemas

Aviečių uogienė- džemas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, 1 kilogramas
  • Cukrus, 1.5 kilogramo
  • Vanduo, 2.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Avietes nuplauti, nuskabyti kotelius ir lapus.

  2. Jei pastebėjote ant uogų mažų baltų vabaliukų, avietes palaikykite 10- 15 minučių šaltame fiziologiniame tirpale (1,5- 2 % koncentracijos).

  3. Tada uogas apipilti vandeniu, cukrumi ir virti 5 minutes ant mažos ugnies, tada atšaldyti iki 20-25 °C ir virti antrą kartą 8- 10 minučių. Leisti atvėsti 10- 15 minučių ir virti trečią kartą 8- 10 minučių.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Monika
» Rašyti komentarą
» Komentarai