Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Avietės, 500 gramų
- „Dansukker“ cukrus, uogienėms, 250 gramų
- Imbieras, šviežias, tarkuotas, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Žalioji citrina, sultys, 1 vienetas
- Žalioji citrina, žievelė, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Šviežios žaliosios citrinos su pikantiškais imbierais uogienei suteikia naują egzotišką skonį.
Uogas nuplaukite. Berkite į jas cukrų, imbierus ir sutarkuotą žaliosios citrinos žievelę, pilkite sultis. Virkite 3 - 6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai