Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis

Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, 500 gramų
  • „Dansukker“ cukrus, uogienėms, 250 gramų
  • Imbieras, šviežias, tarkuotas, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Žalioji citrina, sultys, 1 vienetas
  • Žalioji citrina, žievelė, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Šviežios žaliosios citrinos su pikantiškais imbierais uogienei suteikia naują egzotišką skonį.

Uogas nuplaukite. Berkite į jas cukrų, imbierus ir sutarkuotą žaliosios citrinos žievelę, pilkite sultis. Virkite 3 - 6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą
» Komentarai