Aviena su špinatais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aviena, 750 gramų
- Špinatai, 1 kilogramas
- Jogurtas, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Imbieras, maltas, 0.75 arbatinio šaukštelio
- Kalendra, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Imbieras, maltas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Aitrioji paprika, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Kmynai, 1 valgomasis šaukštas
- Garstyčios, grūdeliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Smulkiai supjaustytas svogūnas apkepinamas gerai įkaitintame svieste, įberiama geltonojo imbiero ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sudedama mėsa, įpilama truputį vandens ir uždengus viskas 1,5 valandos patroškinama. Tuomet suberiami smulkiai supjaustyti švieži špinatai, imbieras, kmynai, garstyčios, supilamas jogurtas, įberiama čili pipirų ir druskos. Viskas gerai sumaišoma ir uždengus dar 15 min. patroškinama, puodą kartkartėmis sukratant. Jei reikia, įpilama vandens. Patiekalas turi būti kaip košė, beveik be skysčio. Paduodamas su biria ryžių koše.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-05-31 22:49
Noreciau paziureti, kaip atrodo kilogramas spinatu salia to gabaliuko avienos
2011-10-17 12:53