Aviena totoriškai
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
 - Svogūnai, 2 vienetai
 - Česnakas, 2 skiltelės
 - Imbieras, šaknis, 30 gramų
 - Cinamonas, lazdelės, 2 vienetai
 - Gvazdikėliai, 2 vienetai
 - Kardamonas, maltas
 - Aviena, 1 kilogramas
 - Kalendra, 2 arbatiniai šaukšteliai
 - Migdolai, malti, 2 valgomieji šaukštai
 - Druska
 - Kvapieji pipirai
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Įkaitinkite didelėje keptuvėje aliejų ir pekepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, imbierą ir kitus prieskonius. Kepti kol suminkštės. Suberkite į keptuvę kubeliais pjaustytą mėsą ir apskrudinkite. Suberkite kalendrą ir pipirus, pasūdykite. Į mėsą supilkite sultinį ir troškinkite ant mažos ugnies 45min. Abrikosus ir spanguoles nuplaukite ir sudėkite į keptuvę. Troškinkite dar 15 min. Patiekite su ryžiais ir daržovių salotomis.
Mėsos patiekalas paruoštas!
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2013-10-10 11:46
Gal ir geras, bet kodėl patiekalo dalių sąraše nėra nei abrikosų, nei spanguolių? Koks jų kiekis? Džiovinti ar švieži?!
                    2011-06-17 12:12
Geras receptas RECPECT  
  
                    
  
2015-10-26 15:14