Aviena totoriškai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Česnakas, 2 skiltelės
- Imbieras, šaknis, 30 gramų
- Cinamonas, lazdelės, 2 vienetai
- Gvazdikėliai, 2 vienetai
- Kardamonas, maltas
- Aviena, 1 kilogramas
- Kalendra, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Migdolai, malti, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinkite didelėje keptuvėje aliejų ir pekepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, imbierą ir kitus prieskonius. Kepti kol suminkštės. Suberkite į keptuvę kubeliais pjaustytą mėsą ir apskrudinkite. Suberkite kalendrą ir pipirus, pasūdykite. Į mėsą supilkite sultinį ir troškinkite ant mažos ugnies 45min. Abrikosus ir spanguoles nuplaukite ir sudėkite į keptuvę. Troškinkite dar 15 min. Patiekite su ryžiais ir daržovių salotomis.
Mėsos patiekalas paruoštas!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-10 11:46
Gal ir geras, bet kodėl patiekalo dalių sąraše nėra nei abrikosų, nei spanguolių? Koks jų kiekis? Džiovinti ar švieži?!
2011-06-17 12:12
Geras receptas RECPECT
2015-10-26 15:14