Aviena totoriškai

Aviena totoriškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Imbieras, šaknis, 30 gramų
  • Cinamonas, lazdelės, 2 vienetai
  • Gvazdikėliai, 2 vienetai
  • Kardamonas, maltas
  • Aviena, 1 kilogramas
  • Kalendra, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Migdolai, malti, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite didelėje keptuvėje aliejų ir pekepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, imbierą ir kitus prieskonius. Kepti kol suminkštės. Suberkite į keptuvę kubeliais pjaustytą mėsą ir apskrudinkite. Suberkite kalendrą ir pipirus, pasūdykite. Į mėsą supilkite sultinį ir troškinkite ant mažos ugnies 45min. Abrikosus ir spanguoles nuplaukite ir sudėkite į keptuvę. Troškinkite dar 15 min. Patiekite su ryžiais ir daržovių salotomis.
Mėsos patiekalas paruoštas!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
V
2015-10-26 15:14
Ne nu...Kai jau gamint einu, ziuriu dar reik abrikosu ir spanguoliu. Kas per receptas! S**das
Aušra
2013-10-10 11:46
Gal ir geras, bet kodėl patiekalo dalių sąraše nėra nei abrikosų, nei spanguolių? Koks jų kiekis? Džiovinti ar švieži?!
Audra
2011-06-17 12:12
Geras receptas RECPECT