Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Avienos šonkauliai, 3 vienetai
- Polenta, 600 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Rausvieji svogūnai, 0.3 vieneto
- Gražgarstės, 1 sauja
- Parmezano sūris, 1 valgomasis šaukštas
- Rozmarinas
- Pistacijos, 2 valgomieji šaukštai
- Burokėlių lapai, 1 sauja
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Aitriosios paprikos dribsniai, 1 valgomasis šaukštas
- Čiobreliai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Pipirai
- Mėta, 1 lapas
Gaminimo instrukcija:
Marinuojamte avienos čiopsus: ant avienos pilame alyvuogių aliejaus, beriami čili dribsnius, druską, pipirus, čiobrelius. Išmaišome.
PRIMO kepsninę įkaitiname iki 350 laipsnių.
Kambario temperatūros marinuotus čiopsus kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės
Užverdame ir pasūdome 1 litrą verdančio vandens.
Į vandenį dedame polentą.
Polentos košę verdami 5 minutes, maišydami.
Į košę dedame sviesto. Išmaišome. Beriame parmezano, rozmarino.
Į lėkštę dedame polentą, avienos čiopsus.
Pagardiname svogūno žiedais, druska ir pipirais.
Papuošiame aliejumi pagardintais burokėlių lapais, kepintomis pistacijomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai