Avienos kebabas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aviena, faršas, 1 kilogramas
- Svogūnai, didelis, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Avienos faršas 2-3 kartus permaltas, nelabai riebaus, nes vėliau kepant jei bus labai riebus - faršas kris nuo iešmo.
Svogūną labai smulkiai sutarkuojame, paskui dedame į marlę ar kažką panašaus ir gerai nugręžiame svogūno sultis, kad turinys liktų kiek galima sausesnis.
Paskui nugręžtą, sausą, svogūną sudedame į faršą, dedame druskos, pipirų pagal skoni. Viska gerai išmaišome ir lipdome ant iešmo, kepame kaip šašlyką.
SKANAUS !!!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-11-02 22:29