Avienos muštiniai

Avienos muštiniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aviena, nugarinė, 800 gramų
  • Taukai (kiaulių), 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Mėsa supjaustoma 1,5—2 cm storio gabalėliais taip, kad kiekviename būtų po šonkaulį. Mėsa išmušama ir padaromas gražus muštinis. Jis apibarstomas druska su maltais pipirais, ir kepamas gerai įkaitintuose riebaluose. Muštiniai tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu, sudėti į pašildytą pusdubenį. Kartu duodama troškintų šparaginių pupelių, keptų bulvių, keptų grybų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Daiva
2011-06-17 12:14
Mustiniai yra mano megstamiausias patiekalas Z