Avienos muštiniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aviena, nugarinė, 800 gramų
- Taukai (kiaulių), 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 0.5 valgomojo šaukšto
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Mėsa supjaustoma 1,5—2 cm storio gabalėliais taip, kad kiekviename būtų po šonkaulį. Mėsa išmušama ir padaromas gražus muštinis. Jis apibarstomas druska su maltais pipirais, ir kepamas gerai įkaitintuose riebaluose. Muštiniai tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu, sudėti į pašildytą pusdubenį. Kartu duodama troškintų šparaginių pupelių, keptų bulvių, keptų grybų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-06-17 12:14