Avienos ragu

Avienos ragu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aviena, 500 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, skiltelė, 0.5 vieneto
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Vynas, baltas, 250 gramų
  • Čiobreliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai, juodieji
  • Kvietiniai miltai
  • Alyvuogės, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:

Mėsa supjaustoma kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir truputį pakepinama aliejuje kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Sudedamas sugrūstas česnakas, įpilama vyno (mėsa turi būti apsemta), ir viskas troškinama ant didelės ugnies, kad truputį nugaruotų skysčio. Tuomet supilamas likęs vynas, sukrečiamas pomidorų padažas, suberiami čiobreliai, įmetamas lauro lapelis. Ragu uždengiamas ir troškinamas ant nedidelės ugnies. Prieš paduodant, padažas sutirštinamas miltais, sumaišomas su alyvomis ir 5 min. palaikomas. Ragu paduodamas valgyti pašildytose, česnaku ištrintose lėkštėse.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jurgita
2014-11-21 15:25
Avienos ragu,yra daromas visiskai kitaip.I ji ieina svogunas,salieras ir morkos,o tada pirstelius apsilaizytumes.Airijoje jis labai popoliarus
Ilma aukle
2011-06-17 12:17
skaniai skamba, einu daryt