Avienos ragu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aviena, 500 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas, skiltelė, 0.5 vieneto
- Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Vynas, baltas, 250 gramų
- Čiobreliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Kvietiniai miltai
- Alyvuogės, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Mėsa supjaustoma kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir truputį pakepinama aliejuje kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Sudedamas sugrūstas česnakas, įpilama vyno (mėsa turi būti apsemta), ir viskas troškinama ant didelės ugnies, kad truputį nugaruotų skysčio. Tuomet supilamas likęs vynas, sukrečiamas pomidorų padažas, suberiami čiobreliai, įmetamas lauro lapelis. Ragu uždengiamas ir troškinamas ant nedidelės ugnies. Prieš paduodant, padažas sutirštinamas miltais, sumaišomas su alyvomis ir 5 min. palaikomas. Ragu paduodamas valgyti pašildytose, česnaku ištrintose lėkštėse.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-06-17 12:17
skaniai skamba, einu daryt
2014-11-21 15:25