Avienos šašlykas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aviena, be kaulų, 800 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kiaulienos lašiniai, 200 gramų
- Svogūnai, 5 vienetai
- Citrinos, 1 vienetas
- Taukai (kiaulių), tirpinti, 0.5 stiklinės
- Druska
- Česnakas
Gaminimo instrukcija:
Mėsa supjaustoma 2x2 cm dydžio, 1,5 cm storio kvadratėliais, truputį pamušama kūjeliu, įtrinama česnaku, sutrintu su druska, apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, pašlakstoma citrinos sultimis ir paliekama 4 val. Vėliau veriama ant iešmo paeiliui mėsa, svogūnas, lašiniukų gabalėlis, vėl mėsa ir t. t. Pabarstoma prieskoniais, miltais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose iš visų pusių. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Galima kepti ir ant laužo, tuomet nereikia apibarstyti miltais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-29 17:56