Avienos šašlykas

Avienos šašlykas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aviena, 1 lapas
  • Svogūnai, 5 vienetai
  • Svogūnų laiškai, 1 pundelis
  • Druska, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Avieną supjaustyti gabalais, stambiai supjaustyti svogūnus, suukapoti laiškus ir viską užbarstyti druska. Marinuoti bent parą laiko. Tada verti ant iešmų ir kepti ant laužo.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Darius
2017-04-10 22:32
Zmones negalima marinuoti su druska!tada mesa buna sausa... druska dedama tik pries veriant ant iesmo!
margo
2016-09-24 17:13
ir iseina kaip guma