Avienos šonkauliukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aviena, šonkauliukai, 1 kilogramas
- Citrinos, 2 vienetai
- Aliejus, 100 mililitrų
- Mėta, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
- Rozmarinas, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska.
Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame.
Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Tiekiame su žarijose keptomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.
Prie avienos patiekalų geriausiai dera sausas stipraus skonio raudonasis vynas.
Iškylų patiekalas paruoštas!
» Rašyti komentarą
» Komentarai