Avienos troškinys
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Aviena, 500 gramų
 - Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
 - Raudonas vynas, 250 mililitrų
 - Pomidorų padažas, 1 arbatinis šaukštelis
 - Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
 - Morkos, 1 vienetas
 - Salierai, griežinėlis, 1 vienetas
 - Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
 - Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
 - Rozmarinas, lapeliai, 3 vienetai
 - Druska
 - Juodieji pipirai
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Mėsa supjaustoma dideliais kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir kartu su daržovėmis, lauro lapeliu bei rozmarino lapeliais apkepinama keptuvėje, po to apibarstoma miltais ir, įdėjus pomidorų padažo, truputį patroškinama. Tada įpilama 250 ml vandens ir raudonojo vyno. Viskas troškinama toliau, kol suminkštėja mėsa. Troškinys patiekiamas su ryžių koše.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2011-01-11 21:21
Mėgstu tokius troskinius. Puikus patiekalas  
  
                    
  
2011-01-09 22:59
na ir kas aviena troskina vandenyje? Bestuburiais nebukit, jei nežinot kaip ši mėsa ruosiama, bent jau negadinkit mėsos ir neverskit to daryt nekaltų žmonių, dar turint mintyje, kokia yra avienos kaina
                    
2010-10-25 11:49
fui as bent jo nevalgiciau
                    2010-09-04 13:22
Igredijentų nevalgykit,apsinuodysit.Vietoj ingredijentų reikia rašyti: SUDĖTIS.
                    
2011-06-17 11:58