Avienos troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aviena, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Raudonas vynas, 250 mililitrų
- Pomidorų padažas, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Morkos, 1 vienetas
- Salierai, griežinėlis, 1 vienetas
- Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Rozmarinas, lapeliai, 3 vienetai
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Mėsa supjaustoma dideliais kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir kartu su daržovėmis, lauro lapeliu bei rozmarino lapeliais apkepinama keptuvėje, po to apibarstoma miltais ir, įdėjus pomidorų padažo, truputį patroškinama. Tada įpilama 250 ml vandens ir raudonojo vyno. Viskas troškinama toliau, kol suminkštėja mėsa. Troškinys patiekiamas su ryžių koše.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-11 21:21
Mėgstu tokius troskinius. Puikus patiekalas
2011-01-09 22:59
na ir kas aviena troskina vandenyje? Bestuburiais nebukit, jei nežinot kaip ši mėsa ruosiama, bent jau negadinkit mėsos ir neverskit to daryt nekaltų žmonių, dar turint mintyje, kokia yra avienos kaina
2010-10-25 11:49
fui as bent jo nevalgiciau
2010-09-04 13:22
Igredijentų nevalgykit,apsinuodysit.Vietoj ingredijentų reikia rašyti: SUDĖTIS.
2011-06-17 11:58