Avietinė pasaka
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Mascarpone sūris, 250 gramų
- Grietinėlė, 35%, 200 gramų
- Cukrus, 50 gramų
- Želatina, 15 gramų
- Avietės, 250 gramų
- Želė, 2 pakeliai
- Šokoladiniai sausainiai, 2 pakeliai
- Sviestas, tirpintas, 200 gramų
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 8
                                        
                    - Sausainius sutrinti ir sumaišyti su tirpintu sviestu. 
- Skardą iškloti maistine plėvele ir supilti sausainių masę. Šaukštu išlyginti ir gerai suspausti sausainių masę - tai bus pyrago pagrindas. Dėti į šaldytuvą sustingti. 
- Želatiną užpilti nedideliu kiekiu šalto vandens, palikti kelias mintues išbrinkti. Išbrinkusią ištirpinti garų vonelėje. 
- Grietinėlę išplakti su cukrumi, sudėti maskarponės sūrį ir paruoštą želatiną. Viską gerai išmaišyti. Masę dėti ant sausainių pagrindo. Gražiai išdėstyti avietes ant balto kremo. 
- Pasiruošti želė, kaip nurodyta ant pakelio. Palaukti, kol praves ir supilti ant pyrago viršaus, tik labai atsargiai kad neišbėgtų pro kraštus. Dėti sustingti į šaldytuvą. Skanaus! 
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    