Avietiniai Eklerai su Rududu

Avietiniai Eklerai su Rududu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 100 gramų
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukraus pudra, 100 gramų
  • Prieskoniai, RUDUDU, 50 gramų
  • Avietės, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Puode užverdame vandenį ir jame ištirpdome sviestą, suberiame cukraus miltelius ir išmaišome. Nuolat bemaišant ir nenukeliant nuo ugnies, įberiame miltus. Kaitinam tol, kol tešla pasidaro gelsvos spalvos ir atšoka nuo puodo. Tada jį atvėsiname ir mušame po vieną kiaušinį. Paruošta tešla turi būti rūgščios grietinės tirštumo. Skardą išklojame sviestinio popieriumi ir ant jo išspaudžiame su specialiu švirkštu norimos formos plikytus pyragaičius. Kepame gana aukštoje temperatūroje (200- 250 C) apie 15- 20 min. Iškepusius atvėsiname. Įpjauname kiekvieną eklerą ir į jį įšvirkščiame šiek tiek "Rududu" išmaišytu su margarinu ir paskaniname avietėmis. Tad skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai