Avietiniai sūrio pyragaičiai

Avietiniai sūrio pyragaičiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sausainiai, „Digestive“, 8 vienetai
  • Sviestas, 25 gramai
  • Dansukker cukrus Farinas, 1 valgomasis šaukštas
Įdarui:
  • Cukrus, 135 gramai
  • Miltai, kvietiniai, 1 valgomasis šaukštas
  • Sūris, kreminis, 400 gramų
  • „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, dideli, 2 vienetai
  • Grietinėlė, 35%, plakamoji, 2 valgomieji šaukštai
Padažui:
  • Avietės, padazui, 150 gramų
  • „Dansukker“ cukraus milteliai, 2 valgomieji šaukštai
  • „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Dailūs vieno kąsnio sūrio pyragaičiai su aviečių padažu.
    Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Sutrupinkite sausainius ir sumaišykite su tirpintu sviestu ir cukrumi „Farinas“. Į keksiukų formeles įkrėskite po šaukštą paruošto sausainių mišinio. Paspauskite, kad sluoksnis būtų lygus. Pakepkite orkaitėje 5 min.

  2. Padažui avietes sutrinkite su cukraus milteliais ir vaniliniu cukrumi. Gautą masę krėskite į tankų kiaurasamtį, kad iš aviečių tyrės atsiskirtų sėklos.

  3. Įdarui miltus sumaišykite su cukrumi, pridėkite kreminį sūrį, citrinų žieveles ir vanilinį cukrų. Viską maišykite, kol masė bus vientisa. Tada po vieną įmuškite kiaušinius ir supilkite grietinėlę. Paruoštą sūrio masę sudėkite į keksiukų formeles.

  4. Ant kiekvieno pyragaičio aviečių padažu nupieškite apskritimą. Naudodami dantų krapštuką sukurkite sūkurio efektą. Kepkite 15–20 min., kol įdaras sutirštės. Leiskite pyragaičiams visiškai atvėsti. Tada įdėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Puoškite šviežiomis avietėmis.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą
» Komentarai