Avinžirnių kremas su krevetėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Avinžirniai, konservuoti, 1 skardinė
- Citrinos, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Alyvuogių aliejus
- Padažas, Tahini (skrudintų sezamų pastos), 4 valgomieji šaukštai
- Paprika, raudona, 1 vienetas
- Paprika, žalia, 1 vienetas
- Krevetės, tigrinės, virtos, 1 pakelis
- Pipirai
- Krapai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Nusausinti avinžirnius. Į virtuvinį maisto smulkintuvą sudėti avinžirnius, česnako skilteles, druską, citrinos sultis ir sutrinti iki kremo. Jei tyrė atrodo šiek tiek per tiršta, įpilti vieną šaukštą vandens. Gautą masę sudėti į indą ir palikti šiek tiek šaldytuve.
Supjaustyti paprikas kubeliais ir sudėti jas į įkaitintą keptuvę. Suberti krevetes. Kept,i kol apskurs ir išgaruos esantis vanduo.
Patiekti vieno kąsnio indeliuose. Įdėti avinžirnių kremą, ant viršaus uždėti krevetę ir papuošti krapais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai