Avinžirnių kremas su krevetėmis

Avinžirnių kremas su krevetėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avinžirniai, konservuoti, 1 skardinė
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Alyvuogių aliejus
  • Padažas, Tahini (skrudintų sezamų pastos), 4 valgomieji šaukštai
  • Paprika, raudona, 1 vienetas
  • Paprika, žalia, 1 vienetas
  • Krevetės, tigrinės, virtos, 1 pakelis
  • Pipirai
  • Krapai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nusausinti avinžirnius. Į virtuvinį maisto smulkintuvą sudėti avinžirnius, česnako skilteles, druską, citrinos sultis ir sutrinti iki kremo. Jei tyrė atrodo šiek tiek per tiršta, įpilti vieną šaukštą vandens. Gautą masę sudėti į indą ir palikti šiek tiek šaldytuve.

  2. Supjaustyti paprikas kubeliais ir sudėti jas į įkaitintą keptuvę. Suberti krevetes. Kept,i kol apskurs ir išgaruos esantis vanduo.

  3. Patiekti vieno kąsnio indeliuose. Įdėti avinžirnių kremą, ant viršaus uždėti krevetę ir papuošti krapais.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Čiop Čiop
» Rašyti komentarą
» Komentarai