Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais

Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienas, mėgiamas, 1 stiklinė
  • Avižiniai dribsniai, 50 gramų
  • Obuoliai, nedidelis, 1 vienetas
  • Razinos, 1 saujelė
  • Medus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Maltas cinamonas, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodą suberkite avižinius dribsnius ir supilkite pieną, vis pamaišant, virkite. Jei patinka skystesnė košė, įpilkite daugiau pieno.

  2. Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.

  3. Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius, medų, suberkite razinas, cinamoną. Kepinkite ant nedidelės ugnies, kol obuoliai suminkštės.

  4. Į dubenėlį sudėkite košę, o ant viršaus keptus obuolius. Skanaus!

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Eimantas
» Rašyti komentarą