Avižinės košės - manų pudingas su majonezu

Avižinės košės - manų pudingas su majonezu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avižiniai dribsniai, 2 valgomieji šaukštai
  • Manų kruopos, 1 valgomasis šaukštas
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Majonezas, VILNIUS, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Užkaitinti pieną su druska ir cukrumi iki virimo. Tada sudėti avižinius dribsnius (ne greito paruošimo), maišyti, pavirti kelias minutes. Vėliau sudėti manų kruopas, nuolatos maišant, kad nebūtų gumulėlių. Košė neturi būti tiršta.

  2. Į košę dėti majonezą, išmaišyti.

  3. Atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio. Trynį mušti į košę, išmaišyti. Kiaušinio baltymą suplakti iki standžių putų. Atsargiai jį įmaišyti į košės masę. Ji turi gautis ne itin tiršta.

  4. Pilti masę į sviestu išteptą puodelį.
    Įdėti ir šildyti mikrobangų krosnelėje 2 - 3 min.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Ieva Visockytė
» Rašyti komentarą
» Komentarai