Avižiniai sausainiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Avižiniai dribsniai, greitai suverdantys, 2 stiklinės
- Druska
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, smulkus, 1 stiklinė
- Sviestas, skardai patepti
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.
Dubenyje kiaušinius ištrinkite su cukrumi, kol pašviesės ir pasidarys kaip kremas. Suberkite druską ir avižų dribsnius, išmaišykite. Po šaukštelį tešlos dėkite ant skardos 10 cm atstumu vieną nuo kito (jie išsiplės).
Paspauskite stiklinės dugnu, sušlapintu vandenyje. Kepkite 5 min., kol pagels kraštai. Mentele iškart visus išimkite ir atvėsinkite ant grotelių. Pagaminsite apie 35 sausainius.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-09-24 01:21
Mano nuomone, siek tiek per daug cukraus. Ir taip, reikia biskio miltu, nes kitaip subyra iskepus. Taciau atradau kad tie subyreje sausainiai yra puikus sausi pusryciai. Siulau pabandyt
2015-06-30 18:48
norėjau tik pasidalinti savo patirtimi. kai kepiau sausainiai buvo tikrai labai saldūs. beje tikrai reikia miltų mano manymu ir daugiau avižų, bent jau aš taip dariau.
2015-04-07 13:13
ziauriai skanu
2012-08-24 14:14
Bandysiu daryt ,nežinau ar išeis tik.
2018-02-23 19:52