Avižinių dribsnių apkepas su mėsa

Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avižiniai dribsniai, 2 stiklinės
  • Mėsa, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Taukai (kiaulių), 0.5 valgomojo šaukšto
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Kalendra
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Dribsniai užpilami šaltu vandeniu ir paliekami, kad išbrinktų. Virta ar kepta mėsa supjaustoma mažais gabalėliais. Svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepami riebaluose ir kartu su mėsa sudedami į dribsnius. Įmušamas kiaušinis, įberiama prieskonių, gerai išmaišoma, sudedama į riebalais išteptą, miltais pabasrtytą skardą ir 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepama 30-40 min.
Iškepęs apkepas supjaustomas bei patiekiamas su pomidorais, raugintais agurkais ar kopūstais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
EDITA PETRAVICIENE
2011-06-24 14:34
O KOKIOJ TEMPERATUROJ KEPT REIKIA
paulina
2009-04-24 20:02
labi skanuir grazu oku:
loreta
2009-03-20 15:29
is sio recepto galima kepti ir kotletus,dribsniai su farsu,tikrai labai skanu