Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Avižiniai dribsniai, 2 stiklinės
- Mėsa, 200 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Taukai (kiaulių), 0.5 valgomojo šaukšto
- Vanduo, 1 stiklinė
- Kalendra
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Dribsniai užpilami šaltu vandeniu ir paliekami, kad išbrinktų. Virta ar kepta mėsa supjaustoma mažais gabalėliais. Svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepami riebaluose ir kartu su mėsa sudedami į dribsnius. Įmušamas kiaušinis, įberiama prieskonių, gerai išmaišoma, sudedama į riebalais išteptą, miltais pabasrtytą skardą ir 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepama 30-40 min.
Iškepęs apkepas supjaustomas bei patiekiamas su pomidorais, raugintais agurkais ar kopūstais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-04-24 20:02
labi skanuir grazu oku:
2009-03-20 15:29
is sio recepto galima kepti ir kotletus,dribsniai su farsu,tikrai labai skanu
2011-06-24 14:34