Avižinių dribsnių blyneliai

Avižinių dribsnių blyneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avižiniai dribsniai, 50 gramų
  • Pienas, 50 mililitrų
  • Vanduo, 60 mililitrų
  • Sviestas, 10 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Uogienė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Vandeniu praskiestą pieną užvirinti, užplikyti juo avižinius dribsnius ir palikti 30 min. brinkti. Į išbrinkusius dribsnius įmušti kiaušinį ir išmaišyti. Daryti paplotėlius, apvolioti avižiniuose dribsniuose, dėti į įkaitintą aliejų, ir kepti, kol abi pusės gražiai parus.
Valgome su uogiene ir be stalo įrankių, nes su pirštais, kaip sakydavo babytė - skaniau :)

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
regina
2016-01-20 13:22
Tai kur dėti sviestą?