Avižinių dribsnių košė

Avižinių dribsnių košė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avižiniai dribsniai, 4 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 35%
  • Cukrus
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:

Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Po avižinių dribsnių košės anglai per pusryčius valgo kiaušinienę su kumpiu arba su nelabai riebiais lašiniukais. Po kiaušinienės paprastai paduodama apkepintų baltos duonos riekelių su apelsinų džemu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Malvis
2016-02-23 09:53
virginija prajuokinai tai neblogai, pas anglus labai skanu paragautum Tokiu patiekalu kad ir visus pirstus apsilaizytum
virginija
2011-07-11 00:22
kur skanumas ir sveika,o apie anglus geriau tyleti -jovalyne
justas
2009-07-22 10:06
Receptas nemokšiškas, neparašyta pagrindinio dalyko.Kokiam kiekį vandens virti????
Na o prieskoniai, galima dėti pagal kiekvieno norus
m=}
2009-05-05 17:54
visai nieko