Avižinių dribsnių košė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Avižiniai dribsniai, 4 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 35%
- Cukrus
- Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Po avižinių dribsnių košės anglai per pusryčius valgo kiaušinienę su kumpiu arba su nelabai riebiais lašiniukais. Po kiaušinienės paprastai paduodama apkepintų baltos duonos riekelių su apelsinų džemu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-07-11 00:22
kur skanumas ir sveika,o apie anglus geriau tyleti -jovalyne
2009-07-22 10:06
Receptas nemokšiškas, neparašyta pagrindinio dalyko.Kokiam kiekį vandens virti????
Na o prieskoniai, galima dėti pagal kiekvieno norus
Na o prieskoniai, galima dėti pagal kiekvieno norus
2009-05-05 17:54
visai nieko
2016-02-23 09:53