Avižinių dribsnių sausainiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Avižiniai dribsniai, 3 stiklinės
- Cukrus, 75 gramai
- Sviestas, 50 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Razinos, 0.5 stiklinės
- Lazdyno riešutai, smulkinti, 0.5 stiklinės
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Cinamonas
Gaminimo instrukcija:
Į kiaušinius sudėkite cukrų, sodą, minkštą sviestą ir išplakite iki vientisos masės. Šia mase užpilkite avižinius dribsnius, gerai išmaišykite ir 2 val. palikite brinkti. Po to suberkite razinas, lazdyno riešutus, cinamoną ir išmaišykite. Ant sviestu pateptos skardos šaukštu formuokite (paspausdami) sausainius.
Kepkite 150°-170° C temperatūros orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-05 14:37
skanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
2011-01-26 09:54
labai geras receptas...pati bandziau daryti ir gavosi nors man dabar 12 metu....
Lb lb skanu
Lb lb skanu
2010-12-25 17:25
aviziniai sausainiai tai patys man skaniausi ir sveikiausi,galima prie visokiausiu riesutu ir razinu,prideti linu semenu,niam niam skanu,isbandziau pries sventes.
2010-12-25 17:23
isitikinau,kad visus kepinius geriausia kepti ant kepimo popoieriaus,itiesiai i skarda ir kepi,ar pyraga ar sausainius ,nei skarda plauti nei gremzti ,nei tepti,pabandykite.
2012-01-21 11:27