Avižinių dribsnių sausainiai

Avižinių dribsnių sausainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avižiniai dribsniai, 3 stiklinės
  • Cukrus, 75 gramai
  • Sviestas, 50 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Razinos, 0.5 stiklinės
  • Lazdyno riešutai, smulkinti, 0.5 stiklinės
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas
Gaminimo instrukcija:

Į kiaušinius sudėkite cukrų, sodą, minkštą sviestą ir išplakite iki vientisos masės. Šia mase užpilkite avižinius dribsnius, gerai išmaišykite ir 2 val. palikite brinkti. Po to suberkite razinas, lazdyno riešutus, cinamoną ir išmaišykite. Ant sviestu pateptos skardos šaukštu formuokite (paspausdami) sausainius.
Kepkite 150°-170° C temperatūros orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
emma
2012-01-21 11:27
arselis: i like that
roma
2011-11-05 14:37
skanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Orinta
2011-01-26 09:54
labai geras receptas...pati bandziau daryti ir gavosi nors man dabar 12 metu....


Lb lb skanu
Vijole,
2010-12-25 17:25
aviziniai sausainiai tai patys man skaniausi ir sveikiausi,galima prie visokiausiu riesutu ir razinu,prideti linu semenu,niam niam skanu,isbandziau pries sventes.
Vijole,
2010-12-25 17:23
isitikinau,kad visus kepinius geriausia kepti ant kepimo popoieriaus,itiesiai i skarda ir kepi,ar pyraga ar sausainius ,nei skarda plauti nei gremzti ,nei tepti,pabandykite.