Avižų ir džiovintų vyšnių sausainukai
Avižų ir džiovintų vyšnių sausainukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 160 gramų
- „Dansukker“ cukrus su cinamonu, 200 gramų
- Imbieras, maltas
- Avižiniai dribsniai
- Slyvos, džiovintos
- Miltai
- Vynas, sausas, raudonas, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Vyšnias 20 minučių užpilame vynu. Paskui gerai nusausiname.
Cukrų sumaišome su cinamonu, imbieru, gerai išsukame. Supilame išlydytą dar šiltą sviestą, avižinius dribsnius, vyšnias ir vėl išsukame. Įmaišome šiek tiek miltų, kad būtų vidutinio kietumo tešla.
Aliejumi pateptomis rankomis formuojame plonus paplotėlius ir kepame 170°C temp. orkaitėje apie pusvalandį.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-03 09:50
nuostabi kulinare (y)
2014-12-02 15:14
man labai skanus avizinei sausainei
2014-12-03 10:44