Avižų ir džiovintų vyšnių sausainukai

Avižų ir džiovintų vyšnių sausainukai
Avižų ir džiovintų vyšnių sausainukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 160 gramų
  • „Dansukker“ cukrus su cinamonu, 200 gramų
  • Imbieras, maltas
  • Avižiniai dribsniai
  • Slyvos, džiovintos
  • Miltai
  • Vynas, sausas, raudonas, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Vyšnias 20 minučių užpilame vynu. Paskui gerai nusausiname.

  2. Cukrų sumaišome su cinamonu, imbieru, gerai išsukame. Supilame išlydytą dar šiltą sviestą, avižinius dribsnius, vyšnias ir vėl išsukame. Įmaišome šiek tiek miltų, kad būtų vidutinio kietumo tešla.

  3. Aliejumi pateptomis rankomis formuojame plonus paplotėlius ir kepame 170°C temp. orkaitėje apie pusvalandį.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Ramunė Matulienė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vilma
2014-12-03 10:44
skanumelis
vanda
2014-12-03 09:50
nuostabi kulinare (y)
vale
2014-12-02 15:14
man labai skanus avizinei sausainei