Azijietiškos salotos su antienos filė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pekino kopūstai, 0.5 galvos
- Agurkai, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Druska
- Malti juodieji pipirai
- Sezamo sėklos
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
- Sezamų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Ryžių actas, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Pjausnius pagardinam prieskoniais. Įkaitiname keptuvę iki vidutinės kaitros ir kepame antienos pjausnius aliejuje, kol gražiai apskrunda.
Kol pjausniai kepa, pasidarykite salotas: supjaustykite kinišką kopūstą, morkas ir agurkus siauromis juostelėmis.
Padažui reikia sumaišyti medų, sezamų aliejų, sojų padažą ir ryžių actą. Pagaminę padažą užpilame ant supjaustytų salotų ir pamaišome.
Iškeptą mėsą dėkite ant salotų, pabarstykite sezamais ir dar kartą apšlakstykite padažu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai