Azijietiškos salotos su antienos filė

Azijietiškos salotos su antienos filė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pekino kopūstai, 0.5 galvos
  • Agurkai, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Druska
  • Malti juodieji pipirai
  • Sezamo sėklos
Padažui:
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sezamų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Ryžių actas, 1 valgomasis šaukštas
Kepimui:
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Pjausnius pagardinam prieskoniais. Įkaitiname keptuvę iki vidutinės kaitros ir kepame antienos pjausnius aliejuje, kol gražiai apskrunda.

  2. Kol pjausniai kepa, pasidarykite salotas: supjaustykite kinišką kopūstą, morkas ir agurkus siauromis juostelėmis.

  3. Padažui reikia sumaišyti medų, sezamų aliejų, sojų padažą ir ryžių actą. Pagaminę padažą užpilame ant supjaustytų salotų ir pamaišome.

  4. Iškeptą mėsą dėkite ant salotų, pabarstykite sezamais ir dar kartą apšlakstykite padažu.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai