Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais

Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, geriausia rinktis visą vištą arba mėsingiausias jos dalis
  • Sviestas, 100 gramų
  • Krienai, 50 gramų
  • Migdolai, 100 gramų
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Morkos, 2 vienetai
  • Pastarnokas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną supjaustykite, pasūdykite, užbarstykite juodųjų pipirų ir pakepinkite. Iškepusią vištieną sudėkite į kepimui orkaitėje skirtą indą.

  2. Kubeliais supjaustykite morkas ir pastarnoką, susmulkinkite česnaką ir įdėkite į indą su vištiena.

  3. Susmulkinkite migdolus, sumaišykite juos su krienais ir sudėkite į indą.

  4. Įpilkite stiklinę vandens, įdėkite sviesto, pagardinkite druska ir pipirais, šiek tiek pamaišykite.

  5. Indą pusvalandžiui pašaukite į iki 210° C įkaitintą orkaitę.
    Vištiena su krienais tiekiama ant stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Obelių aliejus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Trolis
2016-05-25 18:27
Labai skani, atrodo neypatingai, bet skonis labai geras
Milda
2015-02-24 10:38
Nelabai skaniai ir ne estetiškai atrodo neragaučiau . . .