Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, geriausia rinktis visą vištą arba mėsingiausias jos dalis
- Sviestas, 100 gramų
- Krienai, 50 gramų
- Migdolai, 100 gramų
- Česnakas, 1 skiltelė
- Morkos, 2 vienetai
- Pastarnokas
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Vištieną supjaustykite, pasūdykite, užbarstykite juodųjų pipirų ir pakepinkite. Iškepusią vištieną sudėkite į kepimui orkaitėje skirtą indą.
Kubeliais supjaustykite morkas ir pastarnoką, susmulkinkite česnaką ir įdėkite į indą su vištiena.
Susmulkinkite migdolus, sumaišykite juos su krienais ir sudėkite į indą.
Įpilkite stiklinę vandens, įdėkite sviesto, pagardinkite druska ir pipirais, šiek tiek pamaišykite.
Indą pusvalandžiui pašaukite į iki 210° C įkaitintą orkaitę.
Vištiena su krienais tiekiama ant stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-02-24 10:38
Nelabai skaniai ir ne estetiškai atrodo neragaučiau . . .
2016-05-25 18:27