Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jūros lydeka
- Pastarnokas
- Duona
- Aliejus
- Čiobreliai, šakelės
Gaminimo instrukcija:
Nuvalytą lydeką supjaustykite, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų. Taip paruoštą žuvį pamarinuokite pusę valandos.
Žuvį kepkite įkaitintoje keptuvėje apie 10 minučių.
Pastarnokus supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais ir apkepkite.Suraikykite baltą duoną, nupjaukite plutą ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite Obelių rapsų aliejaus ir paskrudinkite paruoštus „spirgus“
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-04-16 21:25