Bajoriški lietiniai blynai su migdolais

Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai
  • Pienas
  • Kiaušiniai
  • Vanduo
  • Cukrus
  • Aliejus
Įdarui:
  • Migdolai, 100
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukrus
Gaminimo instrukcija:
  1. Iškepkite lietinius. Kiaušinių trynius gerai išplakite, įberkite šiek tiek cukraus.

  2. Migdolus nuplikykite karštu vandeniu ir nuimkite luobeles. Į paruoštus migdolus įberkite cukraus, sumalkite, įpilkite kiaušinių trynius ir viską išmaišykite. Išplakite kiaušinių baltymus, supilkite į migdolų mišinį ir gerai išmaišykite.

  3. Paruošta mase įdarykite lietinius ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
    Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Obelių aliejus
» Rašyti komentarą
» Komentarai