Baklažanai įdaryti jautienos faršu

Baklažanai įdaryti jautienos faršu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baklažanai, 3 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, nedideli, 2 vienetai
  • Paprika, milteliai, 0.25 vieneto
  • Poras, pjaustytas
  • Bazilikas, džiovintas
  • Petražolės
  • Aitrioji paprika, smulkintas
  • Jautienos faršas, 400 gramų
  • Druska
  • Paprika, milteliai
  • Moliūgai, sėklos, 20 gramų
  • Parmezano sūris, tarkuotas, 2 saujos
Gaminimo instrukcija:

Baklažanus nuplaukti, perpjauti per pusę, išimti vidurį ir jį supjaustyti mažais kvadratėliais. Morkas bei svogūnus nulupti, supjaustyti mažais kubeliais. Taip pat ir paprikas supjaustome smulkiais kubeliais.
Apkepinti svogūnus, tada sudėti morkas, paprikas, porus ir baklažanus, apkepinti. Įdėti faršą, apkepinti, tada sumesti visus prieskoniu, bei molių sėklas, viską gerai sumaišyti. Gautą masę sudėti i baklažano puseles.
Kepti 200˚C orkaitėje apie 15-20 minučių. Apibarstyti parmezana. Skanaus

» Rašyti komentarą
» Komentarai
vaida
2016-07-28 13:14
Patarimas,kad baklazanai nebutu kartaus skonio reikia puse Val.pamirkyti suriam vandenyje.
(anonimas)
2011-01-19 20:27
gal ir zeba rejks pamegint wa su mama darau