Baklažanai įdaryti jautienos faršu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Baklažanai, 3 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, nedideli, 2 vienetai
- Paprika, milteliai, 0.25 vieneto
- Poras, pjaustytas
- Bazilikas, džiovintas
- Petražolės
- Aitrioji paprika, smulkintas
- Jautienos faršas, 400 gramų
- Druska
- Paprika, milteliai
- Moliūgai, sėklos, 20 gramų
- Parmezano sūris, tarkuotas, 2 saujos
Gaminimo instrukcija:
Baklažanus nuplaukti, perpjauti per pusę, išimti vidurį ir jį supjaustyti mažais kvadratėliais. Morkas bei svogūnus nulupti, supjaustyti mažais kubeliais. Taip pat ir paprikas supjaustome smulkiais kubeliais.
Apkepinti svogūnus, tada sudėti morkas, paprikas, porus ir baklažanus, apkepinti. Įdėti faršą, apkepinti, tada sumesti visus prieskoniu, bei molių sėklas, viską gerai sumaišyti. Gautą masę sudėti i baklažano puseles.
Kepti 200˚C orkaitėje apie 15-20 minučių. Apibarstyti parmezana. Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-19 20:27
gal ir zeba rejks pamegint wa su mama darau
2016-07-28 13:14