Baklažanai japoniškai

Baklažanai japoniškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baklažanai, 6 vienetai
  • Aitrioji paprika, 1 vienetas
  • Daši, sultinys, 2 stiklinės
  • Sakė, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sojos padažas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Mirinas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Nuplaukite ir supjaustykite baklažanus ir pamerkite pasūdytame vandenyje 10 min. Po to pavirkite 5 min. ir atšaldykite šaltame vandenyje. Balkažaną sudėkite atgal į puodą su karštu vandeniu (vandens turi būti minimaliai), užpilkite sakės, daši, sojos padažo mišiniu, įdėkite čili pipirą ir patroškinkite mažoje ugnyje 10-15 minučių. Patiekti su sultimis kuriose virė.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
mykoo.;D
2009-09-28 19:38
mykoo.;D
2009-09-28 19:37
jurgita
2009-09-24 12:51
turetu buti skanu nes visi sie padazai labai skanus.o ypac dasi.