Baklažanų-česnakų pasta

Baklažanų-česnakų pasta
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baklažanai, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus, 0.3 stiklinės
  • Česnakas, supjaustytos gręžinėliais, 2 vienetai
  • Petražolės, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Perpjaukite baklažaną išilgai; ištepkite visą alyvų aliejumi. Negilią kepimo skardą ištepkite likusiu alyvų aliejumi. Supjaustytą česnaką sudėkite ant nupjautų baklažanų pusių. Atsargiai apverskite baklažanus į paruoštą skardą, pakišdami česnaką po baklažanu.
Kepkite 170 C temperatūros orkaitėje 45-60 minučių arba kol odelė susiraukšlės. Išjunkite orkaitę; palikite baklažaną aušti orkaitėje 1,5 val.
Didele mentele atsargiai perkelkite baklažano puses ant serviravimo lėkštės, nupjautomis pusėmis aukštyn. Pabarstykite petražolėmis.
Patiekite su krekeriais, tostais arba supjaustytomis šviežiomis daržovėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ausrele
2014-08-11 20:08
Man labai patiko visi receptai. Noriu gauti recepta naminei girai. Gal galit pasiulyt recepta. Isanksto dekinga