Baklažanų-česnakų pasta
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Baklažanai, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 0.3 stiklinės
- Česnakas, supjaustytos gręžinėliais, 2 vienetai
- Petražolės, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Perpjaukite baklažaną išilgai; ištepkite visą alyvų aliejumi. Negilią kepimo skardą ištepkite likusiu alyvų aliejumi. Supjaustytą česnaką sudėkite ant nupjautų baklažanų pusių. Atsargiai apverskite baklažanus į paruoštą skardą, pakišdami česnaką po baklažanu.
Kepkite 170 C temperatūros orkaitėje 45-60 minučių arba kol odelė susiraukšlės. Išjunkite orkaitę; palikite baklažaną aušti orkaitėje 1,5 val.
Didele mentele atsargiai perkelkite baklažano puses ant serviravimo lėkštės, nupjautomis pusėmis aukštyn. Pabarstykite petražolėmis.
Patiekite su krekeriais, tostais arba supjaustytomis šviežiomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-08-11 20:08