Baklažanų ikrai žiemai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Baklažanai, 1 kilogramas
- Pomidorai, prinokę, 1 kilogramas
- Svogūnai, 0.5 kilogramo
- Aliejus, 200 mililitrų
- Actas, 100 mililitrų
- Cukrus
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Pomidorus sumalame mėsmale, kombainu ar blenderiu iki skystos konsistencijos. Puode įkaitiname aliejų, suberiame pjaustytus svogūnus, kubeliais pjaustytus baklažanus ir pomidorų masę. Troškiname kol baklažanai tampa minkšti. Beriame druską, cukrų ir supilame actą. Pilame į iškaitintus stiklainius ir uždengiame kol pilnai atauš.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-22 17:42
siemet tiek baklazanu prisiauginau, todel pabandysiu, bet norisi kuo paprastesni.Sitas turetu buti neblogas
2011-07-21 21:43
Kai baigs virt - bus ikra, nuotraukoj gamybos pradzia.
2011-07-21 19:33
Kokia gi čia ikra, jei gabaliukai plaukioja...
2010-09-16 09:40
žiemą labai skanu prie kepsnio ar tiesiog ant juodos duonos.
2015-07-27 22:51