Baklažanų šimtalapis

Baklažanų šimtalapis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baklažanai, vidutinio dydžio, 4 vienetai
  • Pomidorai, nulupti, 250 gramų
  • Sūris, mocarela, 250 gramų
  • Sūris, parmezano, 250 gramų
  • Džiovintas raudonėlis
  • Bazilikas
  • Alyvuogių aliejus
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažaną supjaustyti 1 centimetro kubeliais ir pabarstyti druska. Palikti 20 minučių, kad išsiskirtų vandens perteklius.

  2. Rankomis sutraiškyti pomidorus ir pabarstyti druska, pipirais, raudonėliu, baziliku ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi. Pakepinti baklažaną karštoje keptuvėje.

  3. Į kepimo indą sudėti sluoksniais pradedant nuo apačios: pomidorus, baklažaną, parmezaną, pomidorus, mocarelą. Kepti 180 °C temperatūroje 40 minučių. Patiekti karštą.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Čiop Čiop
» Rašyti komentarą