"Balandėlis"

"Balandėlis"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, Pekinno, 1 gūželė
  • Druska
  • Kiauliena, malta, 400 gramų
  • Prieskoniai
  • Pipirai
Padažui:
  • Pomidorų pasta, 3 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, šaltas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pekino kopūsto lapus atskirti vieną nuo kito. Didesnius dėti į puodą ir virti apie 10 minučių. Mažus smulkiai supjaustyti. Į faršą dėti supjaustytus lapus, druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį. Viską gerai sumaišyti. Didelius lapus išimti iš puodo ir atsargiai sudėti ant pjaustyklės. Ant kiekvieno lapo krašto dėti faršo ir susukti. Į karsčiui atsparų indą dėti paruoštus suktinukus ir užpilti padažu.

  2. Padažo pripilti iki pusės suktinukų. Orkaitėje kepti 180°C temperatūroje apie pusvalandį.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai