Balinti baršteliai su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sultinys, mėsos, 6 stiklinės
- Burokėliai, jaunų, su lapais, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Baravykai, ar kiti, džiovinti, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Cukrus
- Krapai
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Citrinos rūgštis
Gaminimo instrukcija:
Nuvalyti, supjaustyti burokėliai ir lauro lapeliai sudedami į sultinį, užvirinama ir palaikoma 1 val. Tada sriuba iškošiama, supilamas atskirai išvirtų grybų nuoviras, grietinė, sumaišyta su miltais ir kitais prieskoniais, pavirinama. Prieš tiekiant sudedami virti supjaustyti grybai, krapai.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai