Balinti baršteliai su grybais

Balinti baršteliai su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, mėsos, 6 stiklinės
  • Burokėliai, jaunų, su lapais, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Baravykai, ar kiti, džiovinti, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Cukrus
  • Krapai
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Citrinos rūgštis
Gaminimo instrukcija:

Nuvalyti, supjaustyti burokėliai ir lauro lapeliai sudedami į sultinį, užvirinama ir palaikoma 1 val. Tada sriuba iškošiama, supilamas atskirai išvirtų grybų nuoviras, grietinė, sumaišyta su miltais ir kitais prieskoniais, pavirinama. Prieš tiekiant sudedami virti supjaustyti grybai, krapai.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai