Balta duona su čiobreliais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinėlė, 35%, 75 mililitrai
- Vanduo, 75 mililitrai
- Mielės, 5 gramai
- Sirupas, auksaspalvis, 5 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 210 gramų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Čiobreliai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Į šiltą grietinėlės ir vandens mišinį suberkite sausas mieles, supilkite auksaspalvį sirupą ir išmaišykite iki vientisos masės. Į dubenį suberkite miltus ir ,pagardinę druska bei čiobreliais, viską išmaišykite. Į miltų ir čiobrelių masę, nuolat maišydami, supilkite grietinėlės bei vandens mišinį.
Išminkykite tešlą ir palikite kilti vieną valandą kambario temperatūroje. Iš pakilusios tešlos suformuokite mandarino dydžio duoneles ir kepkite 180 °C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12-14 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai