Balta duona su čiobreliais

Balta duona su čiobreliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinėlė, 35%, 75 mililitrai
  • Vanduo, 75 mililitrai
  • Mielės, 5 gramai
  • Sirupas, auksaspalvis, 5 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 210 gramų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Čiobreliai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į šiltą grietinėlės ir vandens mišinį suberkite sausas mieles, supilkite auksaspalvį sirupą ir išmaišykite iki vientisos masės. Į dubenį suberkite miltus ir ,pagardinę druska bei čiobreliais, viską išmaišykite. Į miltų ir čiobrelių masę, nuolat maišydami, supilkite grietinėlės bei vandens mišinį.

  2. Išminkykite tešlą ir palikite kilti vieną valandą kambario temperatūroje. Iš pakilusios tešlos suformuokite mandarino dydžio duoneles ir kepkite 180 °C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12-14 minučių.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą