Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)

Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 400 gramų
  • Vanduo, 250 gramų
  • Kvietinis raugas, 300 gramų
  • Druska, 10 gramų
  • Razinos, 30 gramų
  • Riešutai, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį supilti vandenį, raugą, sumaišyti, po to, sudėti miltus ir druską, viską minkyti apie 7 min.

  2. Po minkymo sudėti razinas bei riešutus ir dar minkyti apie 2-3 min. Paruoštą tešlą sudėti į aliejumi išteptą indą, uždengti plėvele ar rankšluostėliu ir laikyti 1 val.
    Po to, tešlą ištraukti perlakstyti ir laikyti dar 1 val.
    Suformuoti kepaliuką, įdėti į kildymo krepšelį arba į kepimo formą ir kildyti, kol pakils dvigubai.

  3. Kepti 200°C temperatūroje 25-30 min. su garais.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Spelta
» Rašyti komentarą