Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Vanduo, 250 gramų
- Kvietinis raugas, 300 gramų
- Druska, 10 gramų
- Razinos, 30 gramų
- Riešutai, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Į dubenį supilti vandenį, raugą, sumaišyti, po to, sudėti miltus ir druską, viską minkyti apie 7 min.
Po minkymo sudėti razinas bei riešutus ir dar minkyti apie 2-3 min. Paruoštą tešlą sudėti į aliejumi išteptą indą, uždengti plėvele ar rankšluostėliu ir laikyti 1 val.
Po to, tešlą ištraukti perlakstyti ir laikyti dar 1 val.
Suformuoti kepaliuką, įdėti į kildymo krepšelį arba į kepimo formą ir kildyti, kol pakils dvigubai.Kepti 200°C temperatūroje 25-30 min. su garais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai